Fb tar över, har det blitt ett namn nu med?

Ni får ignorera min vackra profilbild...



Myssjuk

Ni vet sådär sjuk så man faktiskt får avstå från att springa efter kontroller i spöregn? När man inte behöver ha dåligt samvete för att man äter choklad mitt i veckan men ändå inte så sjuk att man bara vill dra täcket över huvudet? Myssjuk!


typiskt nog är man även så sjuk att man inte kan vara med på kvällens Karate, så då får jag tvätta, diska och plugga istället. Sån tur har jag!

Nu ska jag fortsätta läsa körkortsboken, man måste ju vara redo för sin andra körlektion imorgon! Jag kommer förmodligen köra ca:2 gånger i veckan nu för att hinna ta kortet innan 2012. Så tagga!

Kram!

Tjockishelg

Godis, pizza och chokladkaka. Jag får kanske ändra bakgrunden på bloggen igen...

I fredags hade jag folk här som såg på fotbollen.
I lördags var Annika, Martin och Anneli här och bakade och såg på Grease.
I söndag (igår) hade jag Simskväll med massor av trevligt folk.

Sammanfattning:
Här har man sällan tråkigt! :D



Ser lite ut som jag har "Hannaögon" på den här bilden ^^


Fler bilder se Annikas blogg!

Ikväll blir det tack och lov Karate så man får röra på fläsket! :D

Fara och färde, H&M finns i Kiruna!



Opps! Jag råkade visst köpa en till skjorta. Det bästa var dock att jag använde ett H&M-kort jag haft i plånboken i 2 år som jag trodde jag gjort slut på, visade sig att det fanns 300kr på det! :D

Lattjolajban i Ladtjojaure

Varje år åker skolan på en höstvandring och i fredags var det dags igen. Tidigare år har vi varit i Abisko men i år tog bussen oss till Nikkaluokta varvid apostlahästarna fick ta vid och ca 6km senare var vi framme vid lunchplatsen. Därifrån fick man välja om man ville gå vidare upp på kalfjället eller fortsätta ner till Ladtjojaure. Jag tror jag tog rätt beslut:


Slående vackert eller hur?
Man kunde till och med se toppen på Kebne. Om man hade velat fick man även fortsätta till Kebne på en 3dagars tur, med pengar ur egen ficka då såklart.


En lite mindre bildbomb här då:


Mumsigt med lunch!




Galningarna som badade!